Zakelijke afname

Thuistuinieren, ooit begonnen als leverancier voor consumenten, is de laatste jaren enorm gegroeid. De groei komt vooral door onze service. Elke klant, groot of klein, moet een tevreden klant zijn!
Door de groei hebben we de laatste jaren betere prijzen kunnen bedingen. Dat levert, behalve onze top service, ook altijd scherpe prijzen. Behalve levering aan consumenten zijn we door de vele aanvragen sinds 2020 ook begonnen met de regentonnen groothandel. Thuistuinieren koopt rechtstreeks bij fabrieken en niet meer via tussenhandel. 

ThuisTuinieren.nl biedt zakelijke afnemers de mogelijkheid om kwalitatieve producten tegen lage prijzen af te nemen en soepele condities. Wij hebben diverse merken en producten ruim op voorraad en kopen vaak groot in. Hierdoor leveren wij de meeste producten ook tegen groothandelsprijzen. Wilt u grotere aantallen van bijvoorbeeld kwalitatieve producten als Harcostar, BeGreen en 3P Technik? Neem dan contact met ons op. Kleine aantallen of grote aantallen levert voor ons geen problemen op. Wij hebben vrijwel alle producten ruim voldoende voorradig. De volgende dag direct uit voorraad leveren is onze grootste kracht.

Zakelijke afname is al mogelijk vanaf een geringe aantal per product. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u binnen een werkdag een gepast voorstel doen.

Thuistuinieren is een flexibele organisatie, die afgestemd is op de wensen van de klant. Zo werken wij met onze groothandelsklanten op verschillende manieren samen. Denk daarbij aan directe leveringen aan distributie centra, leveringen op winkelniveau, dropshipping, maar ook bijvoorbeeld door middel van het shop-in-shop principe. Wil je met ons, of onze producten werken, bel of mail ons voor een informatief gesprek zonder verdere verplichtingen!


Gemeentes

Kleine simpele dingen kunnen voor grote verbeteringen zorgen. Dat is ons motto van onze Gemeente plan. Gemeente plan is één van onze groothandels kanalen. Speciaal voor gemeenten hebben we een op-maat-plan. Dit plan voorziet gemeenten om op een laagdrempelige manier in te spelen op het wateropvang problematiek. Een probleem waar veel gemeenten de laatste jaren mee te kampen hebben. Binnen dit plan verzorgen wij alles van A tot Z. Hierdoor realiseren we een grote verbetering met weinig inspanning vanuit uw gemeente. Een laagdrempelige manier om als gemeente een oplossing te bieden voor het terugdringen van drinkwaterverspilling en de belasting van afwatering- en rioleringssysteem. Wilt u ons informatiebrochure ontvangen? Of een vrijblijvend gesprek voeren? Neem contact met ons op.

Woningbouwvereniging 

Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer uit het leven te denken. Iedereen draagt wel zijn of haar steentje bij. Veel mensen willen tegenwoordig een regenton of een composter thuis hebben. Wij krijgen ook veel aanvragen van woningbouwverenigingen of wij regentonnen/composters kunnen leveren. En natuurlijk kunnen wij dit leveren. Wij hebben een ruim aanbod van regentonnen en composters. Bent u op zoek naar regentonnen/composters voor uw klanten? Neem contact met ons op voor advies. 

 

Bouwbedrijven

Veel mensen willen tegenwoordig een complete make-over voor hun tuin. Vaak huren ze daar bouwbedrijven voor in. Voor de bouw van de tuinen zijn verschillende benodigdheden nodig. Wij leveren ook aan bouwbedrijven. Wij hebben irragatiesystemen, regentonnen, composters, infiltratiekratten, tuinverlichting en nog veel meer! Indien u intresse hebt of opzoek bent naar advies, neem dan contact met ons op. 

U kunt een aanvraag doen door een e-mail te sturen naar: [email protected]