Zakelijke afname

ThuisTuinieren.nl biedt zakelijke afnemers de mogelijkheid om kwalitatieve producten tegen lage prijzen af te nemen. Wij hebben diverse merken en producten ruim op voorraad en kopen vaak groot in. Hierdoor leveren wij de meeste producten ook tegen groothandelsprijzen. Wilt u grotere aantallen van bijvoorbeeld kwalitatieve producten als Harcostar, BeGreen en 3P Technik? Neem dan contact met ons op. 
Kleine aantallen of grote aantallen levert voor ons geen problemen op. Wij hebben vrijwel alle producten ruim voldoende voorradig. De volgende dag direct uit voorraad leveren is onze grootste kracht.

Zakelijke afname is al mogelijk vanaf een geringe aantal per product. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u binnen een werkdag een gepast voorstel doen.


Gemeentes

Kleine simpele dingen kunnen voor grote verbeteringen zorgen. Een grote verbetering met weinig inspanning vanuit uw gemeente, kunnen wij een oplossing bieden voor het terugdringen van drinkwaterverspilling en de belasting van afwatering- en rioleringssysteem. ThuisTuinieren.nl is een online leverancier van de bekende Harcostar en BeGreen kunststof regentonnen. In samenwerking kunnen wij een gezamenlijke actie tot stand zetten. Ons aanbod is de oplossing voor uw gemeente, uw inwoners, de echte groene regenton en de recycle systemen.

U kunt een aanvraag doen door een e-mail te sturen naar: [email protected]