Regentonnen van ThuisTuinieren.nl

Hippe regenton of oldskool regenton?

Met een regenton geef je gemakkelijk je tuin- of balkonplanten water, maar daarnaast zijn regentonnen soms ook ware design objecten! Kies jij je regenton vooral functioneel of moet hij ook pronken in je tuin? Oaklook regentonnen of houtlook regentonnen geven een retro look, terwijl een kunststof regenton weer heel modern kan zijn. Groot of klein, kies de regenton die past bij jouw wensen.

Alles in huis om je planten water te geven

Bij het werken in de tuin mogen regentonnen of regenvaten natuurlijk niet ontbreken tussen al je tuingereedschap. En als de zomerse dagen in aantocht zijn zal je ze hard nodig hebben, want al je planten en bloemen zullen dan veel extra water nodig hebben om goed te kunnen groeien. Via Thuistuinieren.nl kan je voordelig verschillende handige regentonnen kopen die passen bij je tuin; van kleine handzame regentonnen voor het verzorgen van de potplantjes op het terras tot grote muurtanks van 320 liter waarmee je de struiken en fruitbomen in grotere tuinen met veel gemak water kunt geven zonder vaak heen en weer te hoeven lopen. Heb je er al eentje op het oog? Met onze eenvoudige bestelservice heb je de nieuwe regenton zo in huis. Je kan de volgende dag al genieten van jouw regenton.



Voordelig regentonnen, irrigatiesytemen en watergeefsystemen bestellen

In ons assortiment vind je, naast de gewone tuin regentonnen, ook verschillende handige irrigatiesystemen waarmee je planten gelijkmatig kunt beregenen. Door de druk kan je moeiteloos je rozen, tere planten en zaailingen met fijne nevel besproeien en eventueel van de nodige extra voedingsstoffen voorzien. We hebben ze van handige drippers met 12 uiteinden tot uitbreidbaar naar 24 uiteinden. En wil je zeker weten dat je planten in potten en plantenbakken voldoende water krijgen, dan kan je ook kiezen voor handige watergeefsystemen waarmee de plant dat helemaal zelf kan regelen al dan niet met poreuze bewatering slangen.

Koop je goedkope regenton online via Thuistuinieren.nl

Heb je nog andere regenton accessoires nodig, dan kan je dat tegen een prima prijs in onze online winkel bestellen. En we hebben nog meer in huis om je tuin te onderhouden. Je kan behalve goedkope regentonnen ook een handige vulautomaat bestellen. Een vulautomaat, ook wel regenton overloopset genoemd is handig als je de regenton op de regenpijp wilt aansluiten. De vulautomaten hebben we in verschillende varianten.

Niet alleen regenton vulautomaat maar ook een regenton verbindings set of linkingkit kun je handig mee bestellen. De meeste producten zijn van Harcostar, en dat betekent top kwaliteit regenton benodigdheden. Wil je zuinig met water omgaan? Plaats dan een regenton om regenwater op te vangen.

Grote regenton online kopen of juist een kleine regenton

Regentonnen kun je bij ons in alle afmetingen en modellen bestellen. Het assortiment kunststof regentonnen begint al bij een rechthoekige regenton van 100 liter. Dit is een goedkope regenton om 100 liter regenwater mee op te vangen. Ook is deze Harcostar rainsaver ideaal om op je balkon te plaatsen omdat dit een slank model regenton is.

Verder hebben wij ook diverse ronde regentonnen die je online eenvoudig kan bestellen. De ronde regentonnen kan men ook combineren met een bijpassende voet of regentonstandaard. De ronde regentonnen zijn verkrijgbaar in groen en grijs. De ronde regentonnen zijn beschikbaar in 114 liter, 168 liter, 227 liter.

 

Ook hebben we ronde regentonnen in een houtlook model. Deze oak look of houtlook modellen zijn prachtige regentonnen in kunststof uitgevoerd maar hebben een hout design. Deze zijn verkrijgbaar in 190 en 235 liter, ook eventueel met verhoging en/of vulautomaat.

Deze houtlook regentonnen hebben we ook in een uitvoering met een bronzen band, waardoor ze op een traditionele houten regenton lijken.

Deze ronde regentonnen hebben ook iets weg van een oud wijnvat.