Over ons

Even voorstellen...

ThuisTuinieren.nl is een online leverancier met diverse artikelen voor het tuinieren in en rondom uw huis. Ons aanbod bestaat uit (decoratieve) regentonnen, composters, irrigatiesystemen, rainblock modules, jerrycans en accessoires. Veel van ons aanbod is van merk ''Harcostar'' en ''BeGreen''. De regentonnen en accessoires van deze merken zijn kwalitatief erg sterk. Hierdoor bieden wij standaard 5 jaar garantie op deze producten.

De domeinnaam ThuisTuinieren.nl bestaat al een langere tijd, en was vroeger onderdeel van een ander bedrijf. Eind 2014 is er een eind gekomen aan het oude bedrijf. Het nieuwe team van ThuisTuinieren heeft de domeinnaam begin 2016 overgenomen, en de webwinkel een nieuw leven ingeblazen, met een nieuw aanbod, nieuw team en een nieuwe locatie.

 

Service van ThuisTuinieren

Wij staan elke werkdag klaar om uw vragen te beantwoorden, maar ook om uw bestellingen nog dezelfde dag te versturen. Daar zijn wij sterk in! Kwaliteitsproducten, snelle service, maar ook uitsluitend snelle levering.
Vandaag besteld en vandaag verzonden! Al onze producten zijn scherp geprijsd, hierdoor vragen wij een kleine bijdrage voor de verzendkosten. Wij rekenen voor onze producten een verzendtarief van éénmalig €4,95, ongeacht de grootte van het product, of de aantallen. Voor België en Duitsland is de verzendbijdrage € 7,95. Alle overige landen in de EU € 19,95.

Heeft u nog vragen, of wilt u iets specifieks weten over een bepaald product? Bel of mail ons gerust. Wij staan u graag te woord.

Wil je ons blijven volgens op Social media? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram onder ThuisTuinieren.