Platte regenton kopen? We leggen uit waarom!

 

 

 

Een regenton uitkiezen is niet altijd even zo makkelijk. Je kunt kiezen uit vele vormen en maten, lengtes en breedtes. Verschillende materialen en natuurlijk verschillende soorten. Toch zijn platte regentonnen het fijnst. Dit, omdat ze niet veel plek in je tuin innemen. Ook bij het uitkiezen van platte regentonnen heb je eindeloos verschillende soorten, maar allemaal tevens net zo handig als de ander.

Hier vindt je een aantal van onze platte of smalle regentonnen en muurtanks, die je tuin nog net zo mooi laat stralen, zonder dat er veel plek wordt ingenomen!

 

De Begreen Mini Rainsaver.

Voor een klein ideale regenton met een fijn prijs is de Begreen Mini Rainsaver met een inhoud van 100 liter waar je naar op zoek bent! Met de lengte van 90 cm, en de breedte van 38 cm, past deze regenton overal rondom je tuinhuis. Een klassieker!
Zoals je hier kunt zien, hebben we een grijze en een groene variant van. We hebben ook beide kleuren in complete sets inclusief alle toebehoren. 
Beide smalle regentonnen bestaan uit: een regenton, een kind veilig deksel en een aftapkraan. Net zo nuttig, en je hoeft alleen maar een kleur te kiezen die je voorkeur heeft!

 

De Garden Muurtanks van 168 liter, en 320 liter.

Ben je toch op zoek naar een betaalbaar, én kwalitatief regenton, dan zit je hier goed!
Deze muurtanks hebben een gangbaar model, waarbij ze eenvoudig tegen de muur of wand kunnen worden geplaatst.
De 168 liter heeft een afmeting van 90 cm lengte en 60 cm breedte. We bezitten de kleuren antraciet (zie foto), en groen.
We hebben ook een grotere variant van 320 liter met een afmeting van 135 cm lengte en 60 cm breedte. Hiervan bezitten wij de kleuren zwart, en groen (zie foto).

Beide Garden Muurtanks van 168 liter en 320 liter bestaan uit: een regenton, een deksel, een aftapkraan, een 63-100mm vulautomaat, een peilstok, en aansluitmateriaal. Een smalle regenton, maar toch veel water opvangen!

 

 

Regenton Norway 230 liter.

Ben je opzoek naar een prachtige regenton, dan is de Norway 230 liter regenton perfect voor jou! Deze smalle regenton heeft een inhoud van 230 liter, en de lengte van 118 cm. Door de slanke vorm en de kleine grond oppervlak van 40 x 80 cm vindt deze regenton zelfs in de kleinste tuin zijn plaats. Hiervan hebben we maar één variant. Het heeft de perfecte houten look, waarvan wij deze maar in één prachtige kleur hebben, en dat is donkerbruin.

Deze regenton genaamd ''Norway'' heeft een ¾" aansluiting aan de voorzijde, waarin een waterkraan kan worden geschroefd. Echter is het wel zo, dat bij deze regenton niets word meegeleverd, behalve natuurlijk de regenton zelf.

 

 

Regenton Noblesse 275 liter.

Wederom een prachtige regenton die aan de chique en elegante kant ligt. Deze regenton geeft je tuin een strakke afwerking, wat dus echt een aanwinst is. Ook hier wordt er amper plek ingenomen, en is dus niet alleen prachtig, maar ook fijn om in je tuin te hebben! Onze Noblesse 275 liter regenton, is één van onze exclusieve regentonnen. Deze regenton heeft een inhoud van 275 liter, met een afmeting van 105 cm lengte, en 79 cm breedte. Zoals je hier kunt zien, hebben we deze regenton in twee kleuren (wel in de zelfde maten), en dat zijn graniet, en zwart graniet.

Aan de voorzijde kan een ¾" waterkraan worden aangesloten (dat niet meegeleverd wordt), en de twee zijdelingse uitstroomopeningen kunnen worden gebruikt voor het aansluiten van andere regentonnen.