Klantenservice

Wij zijn elke werkdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. U kunt ons op de volgende manier bereiken:

Telefoon:   085 - 773 0106
Email:       [email protected]Postadres:  
Wagenmakershoek 1
7328KL Apeldoorn

U kunt ook het contact formulier aan de rechter zijde gebruiken om ons een email te sturen.
Wij streven ernaar om uw email binnen 24 uur te beantwoorden.

Vragen over uw bestelling? Vermeld altijd uw ordernummer!

Overige bedrijfsinformatie:

KVK nr:   80825443
BTW nr:  NL861815531B01
IBAN nr: DE65 1001 1001 2625 8907 85 (t.n.v. EM Garden BV)
BIC nr:   NTSBDEB1XXX

1 FAQ
1.1 Wat zijn de verzendkosten?

Wij rekenen een klein deel van de verzendkosten door aan onze klanten. Dit is een vast bedrag,  ongeacht de grootte en het aantal producten. Voor leveringen in Nederland is dat € 4,95, België € 7,95 en de rest van Europa € 19,95.

1.2 Hoe snel ontvang ik mijn producten?

Alle producten die op onze website staan hebben wij in voorraad. Wij zijn geen tussen handel. Bestellingen heeft u daarom bijna altijd binnen 1 á 2 dagen in huis. Indien een artikel onverhoopt (tijdelijk) uitverkocht is, ontvangt u direct een berichtje van ons.

1.3 Kan ik mijn zending volgen?

Ja, u ontvangt altijd de dag van verzending een mail met daarin een track en trace link. Vaak is de zending vanaf 20.00 uur te volgen.

1.4 Wat doe ik als mijn bestelling niet klopt?

We doen natuurlijk onze uiterste best om geen foutjes te maken. Toch kan het een keer voorkomen dat er iets fout is gegaan. Het makkelijkste is dan om ons een mailtje te sturen. Geef aan wat er volgens u niet klopt, en vermeld altijd uw ordernummer. U ontvangt dan vaak binnen 24 uur gelijk al een oplossing of reactie.

1.5 Ik heb iets besteld en betaald maar nog steeds niets ontvangen?

Bestellingen die betaald zijn worden vaak dezelfde dag, of de volgende werkdag al verzonden. De pakket service levert de zendingen in 99% de volgende werkdag bij u af.
Heeft u na 5 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Dan is er waarschijnlijk ergens een foutje ontstaan. Stuur ons dan gelijk een mailtje met uw ordernummer, dan zoeken we het direct voor u uit.

1.6 Hoe sluit ik een Harcostar vulautomaat aan?

Heeft u de groene of zwarte Harcostar vulautomaat gekocht? U ontvangt er een duidelijke Nederlandse handleiding bij. In de handleiding staat stap voor stap uitgelegd hoe u de vulautomaat kunt aansluiten op uw regenton. Toch nog onduidelijk? Bekijk dan het filmpje op ons youtube kanaal om de vulautomaat eenvoudig aan te sluiten op uw regenpijp. Klik hier voor het filmpje.

1.7 Hoe sluit ik de Irrigatia producten aan?

Bij de Irrigatie modules wordt een duidelijke instructie meegeleverd. Wilt u toch liever een filmpje bekijken? Op ons Youtube kanaal hebben we een stap voor stap filmpje hoe u de Irrigatia C12 en C24 module kunt aansluiten. Klik hier voor het filmpje.