Voordeelset aansluiten



We krijgen vaak de vraag: ''Hoe sluit ik mijn Voordeelset aan''. En hoe gemakkelijk het ook is, kan het aansluiten van deze set in het begin toch wel een gedoe zijn. Hiervoor hebben wij een handig stappenplan, waar wij alle stappen uitleggen voor het aansluiten van uw Voordeelset! We hebben verschillende soorten voordeelsets, waarbij alle stappen eigenlijk wel op dezelfde manier te hanteren zijn.

 

 

Allereerst is het verstandig om met de standaard te beginnen. Bij een driedelige standaard, plaatst u de drie delen bij elkaar waardoor de losse delen uiteindelijk een ronde vorm krijgen.

Dit doet u door de kleine stukjes aan de onderkanten in elkaar te schuiven. Zo verbind u de 1e deel met de 2e, de 2e deel met de 3e deel, en uiteindelijk de 3e deel met de 1e waardoor het een geheel wordt.

Bij een alleenstaand standaard is dit niet van toepassing!

 

 

 

Plaats uw regenton alvast op de standaard, en ga dan verder met de volgende stappen. Zorg ervoor dat de ondergrond voor de standaard altijd 100% vlak is!



 

 

Dan bepaald u de hoogte van uw vulautomaat voor bij de regenton. Bij beide 70/80mm en luxe 100L vulautomaat zaagt u eerst uw regenpijp door op de hoogte van de vulautomaat.

 

 

 

 

Bij een 70/80mm vulautomaat zet u de vulautomaat in elkaar, zodat alle aparte stukjes een geheel worden. Dit doet u door het buisje in het vulautomaat kop te schuiven, en dan de koppeling aan het buisje te schuiven.

Bij de luxe 100L is dit niet van toepassing!

 

 

Dan zaagt u van de bovenzijde van de regenpijp ca. 5 cm af. Daarna boort u de gat uit uw regenton uit tot 40mm, aangezien deze stop altijd dicht is. Dan plaatst u de uitlooppijpje in uw regenton, en eventueel de regenton dichtkitten.

 

 

Daarna schuift u de kraantje onderin uw regenton. Dit doet u enigszins door het kraantje in het gat in te draaien totdat het kraantje goed vast zit en verticaal valt.

 

 

 

En nu kunt u lekker genieten van uw schitterende Regenton!