ThuisTuinieren.nl biedt zakelijke afnemers de mogelijkheid om kwalitatieve producten tegen lage prijzen af te nemen. Zoals eerder benoemd levert ThuisTuinieren.nl alleen kwalitatieve producten van A-merken zoals Harcostar, BeGreen en 3P Technik. Door de kwaliteit waarborgen wij hierdoor 5 jaar garantie op onze producten.

Kleine aantallen of grote aantallen levert voor ons geen problemen op. Wij hebben vrijwel alle modellen voldoende voorradig. De volgende dag direct uit voorraad leveren is onze grootste kracht.

Zakelijke afname is al mogelijk vanaf 8 stuks per model. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u binnen een werkdag een gepast voorstel doen.

 

Gemeentes

 

Kleine simpele dingen kunnen voor grote verbeteringen zorgen. Een grote verbetering met weinig
inspanning vanuit uw gemeente, kunnen wij een oplossing bieden voor het terugdringen van
drinkwaterverspil en de belasting van afwatering- en rioleringssysteem. ThuisTuinieren.nl is een
online leverancier van de bekende Harcostar en BeGreen kunststof regentonnen. In samenwerking kunnen wij een gezamenlijke actie tot stand zetten. Ons aanbod is de oplossing voor uw gemeente, uw inwoners, de echte groene regenton en de recycle systemen.

 

U kunt een aanvraag doen door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.