Rainwinner

De Rainwinner is de state of the art oplossing als het gaat om ‘grip op (regen)water’. Functioneel tuinelement en waterleverancier in één. De ideale oplossing voor grootschalige opslag van regenwater die bijzonder weinig ruimte inneemt en dus uitermate geschikt voor stedelijk gebied.

Hierdoor zorgt de Rainwinner voor een duurzame balans tussen periodes van regenwater overschot en regenwater tekort. De Rainwinner is trendy, gebruiksvriendelijk en overal eenvoudig te plaatsen.

De holle modules, die ieder 110 liter regenwater opslaan, zijn als’ lego-blokken’ naast en/of op elkaar te plaatsen. Hierdoor is elke gewenste hoeveelheid regenwater op te slaan en is het opslagsysteem zelf inzetbaar voor uiteenlopende functionele (tuin)elementen. Opgevangen dakwater kan nu gebruikt worden voor allerlei toepassingen in en rondom huizen en gebouwen (o.a. tuinsproeien, ramen wassen, schoonmaken, toiletspoelen, wasmachine). Dit maakt u onafhankelijk van kraanwater en gebruik van regenwater zichtbaar. Maar het is natuurlijk ook gewoon goed voor uw portemonnee en ons milieu. Afhankelijk van smaak en situatie is het mogelijk om de Rainwinner desgewenst te bekleden, te laten begroeien of zelfs te laten integreren in een steenkorf.

 

Unie van Waterschappen verkiest de Rainwinner tot winnaar van de Water Innovatieprijs 2013

WP label winnaar


Irrigatia - Automatische beregening

Irrigatia uitrusting/apparaten zijn ideaal voor kleine tot middelgrote tuinen of volkstuinen en kunnen gebruikt worden voor potten, verhoogde bedden, hangmanden, groentes en kassen. Zij gebruiken zonne-energie om voeding en water vanaf de regenton te pompen. Heeft dus geen kabels, netaansluiting of slangen nodig. Ook hoeft men niet met water te sjouwen in een gieter. Het is makkelijk te installeren en eenmaal ingesteld wordt automatisch water toegevoerd met minimaal toezicht.

Hoe sluit je de Irrigatia C12 en Irrigatia C24 aan?

Bekijk de producten