Waarom heeft uw regenton een standaard nodig?

Regenton standaarden zijn een handige accessoire voor uw regenton. Het versterkt de stabiliteit van uw regenton, en het is handig met het vullen van uw emmer of gieter.

De meeste mensen denken er niet aan tijdens de aankoop van een losse regenton. Nadat deze regenton thuis is bezorgd en geplaatst wordt, ontstaat het besef dat een standaard toch makkelijker is. 

 

Waarom moet uw regenton watervrij zijn in de winter?

Rond de maand van november beginnen de voorbereidingen langzaam voor het winterklaar zetten van uw regenton. Het belangrijkste is dat uw regenton watervrij is rond de koude maanden. U kunt dit doen door het kraantje uit de regenton te draaien, zodat al het regenwater eruit kan stromen. Ook is het een optie om de kraan open te laten staan, zodat er op die manier het regenwater eruit kan stromen.

Zodra u het regenwater in uw regenton laat zitten, kunnen er situaties ontstaan dat de regenton gaat barsten of scheuren met vriezende weersomstandigheden. Hierdoor is het belangrijk om de regenton watervrij te houden!

 

Welke regenton past bij mij?

ThuisTuinieren.nl bied een ruim assortiment aan verschillende regentonnen. In dit geval is het soms moeilijk om een keuze te maken. Zo hebben wij regentonnen in groene en grijze kleuren. Welke past het beste in onze tuin?

De volgende lijst met vragen zou u misschien kunnen helpen met het kiezen van de juiste regenton.

  •        Hoeveel regenwater ga ik gebruiken?
  •        Hoeveel regenwater valt er op het gebied waar ik woon?
  •        Hoe groot is de oppervlakte waar regenwater op valt?

Uiteraard kunt u ons ook om advies vragen, zodat we samen tot de beste keuze kunnen komen.

 

Voordelen van water

Besparen van geld. Regenwater kan voor vele zaken gebruikt worden. Het meest gebruikelijke is om de planten en bloemen water te geven. Hiernaast is het ook mogelijk om met regenwater uw auto of ramen te wassen. Regenwater bevat geen kalk, waardoor u dit kunt doen zonder strepen achter te laten. Waarom zou u uw hard verdiende geld verspillen aan kraanwater, als u ook het regenwater uit uw regenton kunt gebruiken?

Kalkvrij. Het is gebruikelijk dat u zout en diverse chemicaliën in kraanwater kunt vinden. Regenwater bevat geen chemicaliën of kalk. Hierdoor hoeft u zich voor regenwater uit uw regenton geen zorgen te maken over chemicaliën.