HOUTLOOK KUNSTSTOF REGENTON 190L

Waardering Nog niet gewaardeerd
Beschikbaarheid:niet op voorraad -1 product(en)
Product code:

Product maten en gewicht

Product breedte: 61CM
Product hoogte: 80CM
€ 149,00

Waarom een houten regenton kopen als je voor minder geld, en minder onderhoud een kunststof maar hout ogende regenton kunt bestellen? Deze hout ogende regenton is geproduceerd van kunststof, waardoor deze regenton veel langer mee gaat. Een ander voordeel is dat deze kunststof regentonnen minder snel verkleuren dan een houten regenton. Tot slot kunnen wij bevestigen dat deze regenton is bestemd tegen verschillende weersomstandigheden, hierdoor kan deze regenton met koude temperaturen gewoon in de tuin blijven staan.

 

Deze hout ogende regenton is compleet met een kinderveiligdeksel. Hierdoor kunnen kinderen de regenton niet eenvoudig openen. Hiernaast krijgt u standaard een aftapkraan geleverd (t.w.v. €9,50).

 

Standaard

Deze hout ogende regenton is te gebruiken met een standaard. Deze is beschikbaar in een enkele deel van Harcostar, of een 3-delige (multipiece) wat makkelijk is tijdens het opbergen (inschuifbaar). Door de regenton op een standaard te plaatsen, kunt u gemakkelijk uw gieter vullen door deze onder het kraantje te zetten.

 

Regentonvulautomaat

Uiteraard kan deze regenton ook aangesloten worden op de regenpijp. De vulautomaat is zowel aan de bovenzijde van de regenton aan te sluiten, als aan de zijkant. Aan de onderzijde van de deksel bevind zich een voorgestanste ronding, wat u eenvoudig met een mesje uit kunt snijden. Als u besluit om de regentonvulautomaat aan de zijkant van de regenton aan te sluiten, kunt u een klein gaatje aan de zijkant van uw regenton uitsnijden. 

Mocht u hier meer geinformeerd over willen worden, neem dan graag contact op met ons!

 

Specificaties

  • Hoogte 80cm
  • Diameter 61cm
  • Materiaal PE

 

 

Deze regenton in een complete set? Zie de categorie ''Regenton in complete set'' bij producten.

Deze hout ogende regenton in complete set bestaat uit: Regenton, kinderveiligdeksel, aftapkraan, 3-delig standaard en vulautomaat.

 

 

 

 

Laatste rencensies

Anton van Berkel woensdag 06 juli 2016
Ik heb deze mooie regenton besteld bij thuistuinieren.nl en heb deze de volgende dag al thuis mogen ontvangen. Kwalitatief is deze zeer stabiel. Was netjes verpakt, waardoor die zonder beschadigingen is ontvangen. Verder wil ik aangeven dat het mail contact erg fijn is, ik krijg zeer snel antwoord op mijn vraag. Echte service zijn ze bij thuistuinieren.nl niet vergeten, super dus. Gr Anton van Berkel, Hengelo.
Schrijf nu alstublieft een (korte) beoordeling ....(min. 1, max. 2000 tekens)
Eerst: Waardeer het artikel. Selecteer een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste). Waardering:
Geschreven tekens: